Nieuws

over de kinderen in Kahondo

Nieuws

Stichting Kahondo zet zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden en het onderwijs en vergroot daarmee de mogelijkheden van de kinderen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze avonturen!

ANBI_FC

Winteracties 2022

Steun stichting Kahondo door middel van deze winteracties.

Kerstkaarten

Ook dit jaar heeft Riemke een viertal sfeervolle kerstkaarten gemaakt. Je kunt ze nu bestellen via onderstaande button. De originele aquarellen worden door Dekker Drukwerk Leeuwarden op een luxe dubbele wenskaart afgedrukt. Je kunt ze kopen per setje van vier kaarten inclusief enveloppen v.a. € 6,00. 

Heerlijke wijnen

Naast de kaarten kun je ook heerlijke wijnen bestellen. Wij hebben twee soorten rode wijn en een witte wijn in de aanbieding. Zie voor meer informatie en de prijs op het bestelformulier. Bestel uw wijn via onderstaande button:

Update najaar 2022

Update februari 2022

De kinderen in Oeganda gaan sinds begin januari eindelijk weer echt naar school; ze kregen, sinds Covid, in kleine groepjes thuis les. Het onderwijs in Oeganda is gratis, maar de leerlingen moeten zelf met de benodigde materialen komen…anders worden ze geweigerd. Dankzij de financiële ondersteuning vanuit onze stichting hebben 100 kinderen uit Kahondo schoolmaterialen zeep en lotion gekregen. Het is zó belangrijk dat ze de kans krijgen om te ontwikkelen!

 

Joram Mubangizi en andere medewerkers van DADA-organization hebben de spullen in de stad Kabale gekocht (zo helpen we ook de lokale middenstand). DADA-organization is onze samenwerkingspartner in Oeganda die de projecten ter plekke uitvoert.

Doe recht, de wereld is al krom genoeg !

Kom in contact!

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@kahondo.nl.